Transparent
Inloggen
Sluiten

Achahbar en Vermeer redden Feyenoord in blessuretijd: 1-2

15 maart 2015 18:35

In een bizarre blessuretijd wist Feyenoord de zege in Dordrecht binnen te slepen. De ploeg won uiteindelijk met 1-2 en wist daarmee de derde plaats te versterken.

FC Dordrecht was in 2015 thuis nog ongeslagen. Ook tegen Feyenoord hield de ploeg lang goed stand. Lieder kreeg een goede kans op de openingstreffer voor de thuisclub. Het was Manu echter die na 20 minuten Feyenoord op 0-1 zette. Hij kon een voorzet vanaf links vrij binnenkoppen. Vlak voor rust kreeg de thuisclub een goede kans op de gelijkmaker. Korte wist hem niet te benutten.

Na de pauze was het alsnog raak. Fortes kopte een voorzet tegendraads in, onhoudbaar voor Vermeer. In het vervolg moest Feyenoord op zoek naar de winnende treffer. Dat leverde een reeks kansen op, maar de bal wilde er maar niet in. Pas in de 92ste minuut was het invaller Achahbar die een voorzet vrijstaand binnenkopte. De zege was daarmee echter nog niet zonder meer binnen. Dordrecht zette nog aan. Het was doelman Kurto van de hekkensluiter die in de 94ste minuut een bijna perfecte kopbal richting de kruising had. Vermeer kon met een uiterste krachtsinspanning gestrekt richting de kruising de bal wegtikken en de zege veiligstellen.




Tags

vermeer achahbar dordrecht kruising thuisclub binnenkoppen binnenkopte fortes hekkensluiter krachtsinspanning kurto lieder onhoudbaar pauze tegendraads uiterste veiligstellen vrijstaand wegtikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again any arne arneslot jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki