Transparent
Inloggen
Sluiten

Vitesse - Feyenoord toch om half 8; slechts 900 Feyenoord fans welkom

25 september 2002 18:03

Verslaggever: K

De KNVB heeft de aanpassing van het aanvangstijdstip van de competitiewedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord van zaterdag 19 oktober van 19.30 uur naar 16.30 uur teruggedraaid. Aanvankelijk was de wedstrijd naar de middag verplaatst om de supporters van Feyenoord ter willen te staan. 's Avond staat de gemeente Arnhem slechts 900 Feyenoord fans toe in het Gelredome. Omdat de Vitesse fans en de SOVS (Samenwerkende Organisaties Voetbal Supporters) met succes bezwaar maakten tegen het vervroegde tijdstip, is de wedstrijd alsnog teruggezet naar zaterdagavond. Daardoor zullen er nu slechts 900 in plaats van 1200 Feyenoord fans naar de wedstrijd kunnen. Feyenoord wil de wedstrijd niet op zondag verspelen, omdat ze meer tijd wil voor de wedstrijd tegen Dynamo Kiev die op woensdag daarna op het programma staat.

Meer op




Tags

vitesse arnhem bezwaar dynamo gelredome gemeente kiev knvb samenwerkende sovs teruggezet verspelen vervroegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki