Transparent
Inloggen
Sluiten

FSV teleurgesteld na beëindiging samenwerking tussen Feyenoord en BAM

12 maart 2015 07:56 - FSV

Het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging heeft met teleurstelling kennis genomen van het beëindigen van de samenwerking tussen Feyenoord en BAM. Lange tijd hadden wij de verwachting dat de partijen elkaar zouden vinden. Dat dit niet is gebeurd, betekent dat 1,5 jaar tijd verloren is gegaan.

Deze klap komt extra hard aan, omdat het vorige plan ook al sneuvelde. Hiermee is Feyenoord bestuurlijk in een diepe crisis geraakt.

Gedurende het traject waren wij tijdens de verkenning direct betrokken als klankbord en ontvingen wij in het proces na de verkenning alle relevante documentatie vanuit de stadiumboard om het proces goed te kunnen volgen.

BAM kon niet leveren wat vooraf was beloofd. Maar ook werd duidelijk dat er op de Feyenoord familie het nodige valt aan te merken. Zo was de communicatie met de buitenwereld ondermaats. Het draagvlak voor de plannen verdween hierdoor als sneeuw voor de zon. Er was tevens een gebrek aan leiderschap, met besluitenloosheid tot gevolg. Een discussie over het aantal stoelen duurde maanden en werd deels via de media gevoerd. Ook werd er niet opgetreden tegen stromingen binnen de 'Feyenoord-familie' die zich verzetten tegen de gekozen vernieuwbouwrichting. Tot slot, ontbrak in het traject een afgebakend programma van eisen ten aanzien van het stadion. De wensen werden pas laat in het proces in kaart gebracht en ook toen nog regelmatig eenzijdig aangepast.

Onze gesprekken met de mensen van BAM, AM en Siemens hebben we als plezierig en constructief ervaren. We danken hen voor de tijd die ze voor ons hebben genomen.
Hoe het nu verder moet is niet aan ons. Onze insteek is altijd geweest dat wij ieder plan steunen dat het beste voor heeft met een gezonde toekomst voor Feyenoord en de club in staat stelt haar ambities waar te maken. Dat blijft ons uitgangspunt in het stadionproces.
Bestuur Feyenoord supportersvereniging

Meer op FSV




Tags

bam beeindiging bestuur fsv supportersvereniging verkenning afgebakend besluitenloosheid bestuurlijk danken documentatie draagvlak eenzijdig klankbord ondermaats ontvingen opgetreden plezierig relevante siemens slot sneuvelde stadionproces stadiumboard stromingen vernieuwbouwrichting zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki