Transparent
Inloggen
Sluiten

Extra FC Rijnmond over toekomst Kuip en Feyenoord

10 maart 2015 12:13 - RTV Rijnmond

Op TV Rijnmond is vanmiddag om 17.29 uur een ingelaste uitzending van FC Rijnmond te zien. Reden is het afketsen van het plan van bouwbedrijf BAM om te de Kuip te mogen vernieuwbouwen.

Feyenoord maakte maandagavond bekend dat het niet langer verder onderhandeld met BAM. Het bouwbedrijf zou niet aan de eis kunnen voldoen binnen de door de club gestelde financiële kaders te blijven. Daarmee is opnieuw een stadionplan gesneuveld. Eerder al ging 'het Stadion aan de Maas' niet door en op 11 juli 2013 werd de 'HNS-variant op Varkenoord' afgeschoten.

Hoe moet het nu verder met de stadion-plannen? Wordt het toch nieuwbouw? Wat vindt de politiek er van? Deze, en nog vele andere, vragen zullen in FC Rijnmond gesteld en beantwoord worden. Presentator Frank Vijg gaat het gesprek aan met voormalig burgemeester Bram Peper en Feyenoord-watcher Jan Dirk Stouten.

De samenvatting van RKC Waalwijk-Sparta (2-1), die normaalgesproken zou worden uitgezonden in de Sparta-editie van Sportclub Rijnmond, komt nu voorbij aan het eind van de extra FC Rijnmond.

FC Rijnmond wordt om 17.29 uur uitgezonden en daarna ieder uur herhaald.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

rijnmond kuip bam bouwbedrijf sparta afgeschoten afketsen beantwoord bram editie herhaald hns ingelaste kaders maas nieuwbouw normaalgesproken peper presentator rkc samenvatting sportclub stadionplan stouten uitzending varkenoord vernieuwbouwen vijg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda