Transparent
Inloggen
Sluiten

Vernieuwbouwplan BAM gestrand op 15 miljoen euro

9 maart 2015 22:25 - NOS.nl

De onderhandelingen tussen Feyenoord en BAM zijn uiteindelijk gestrand op een bedrag van ongeveer 15 miljoen euro, zo meldt René van Ierschot, president-commissaris van Stadion Feijenoord. "Het is misgegaan omdat we geen exploiteerbaar stadion kunnen bouwen voor een betaalbaar bedrag. Het verschil was een miljoen of vijftien op een bedrag van tussen de 206 en 220 miljoen euro. Het oogmerk van de bouwplannen is om het spelersbudget van Feyenoord te verhogen. Dan is een een verschil van vijftien miljoen aanzienlijk."

Hoe de toekomst er dan uitziet is ook voor de beleidsbepalers nog geheel onduidelijk. "Ik had graag gezegd wat we nu gaan doen, maar dat weet ik niet. We kunnen op dit moment niets uitsluiten. Er zullen nog wel een paar maanden overheen gaan tot het duidelijk is welke richting we uit willen."

Beluister Van Ierschot: NOS.nl

Meer op NOS.nl




Tags

bam gestrand ierschot vernieuwbouwplan beluister bouwplannen exploiteerbaar nos oogmerk verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente wehave wieffer yoda