Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie en Collen mee naar Newcastle United

23 september 2002 18:15

Verslaggever: K

Feyenoord coach Bert van Marwijk heeft zowel Robin van Persie als de Belg Collen opgenomen in zijn selectie die vandaag vertrok naar Newcastle United voor het duel in de Champions League van dinsdagavond. Voor Van Persie is het de eerste keer dat hij weer bij de wedstrijdselectie zit na de incidenten in het team. Ook Collen was vanwege zijn houding niet helemaal onomstreden. Van Marwijk zal in de vooravond voorafgaand aan de training in het stadion van Newcastle United een persconferentie geven om zijn visie op de wedstrijd te geven.

Opmerkelijk genoeg was men bij Feyenoord verrast over het feit dat de UEFA pas na het duel tegen Feyenoord een uitspraak zal doen in de strafzaak tegen Newcastle United spits Bellamy. De UEFA had dit echter voor het weekend al bekendgemaakt (zie eerder bericht)

Meer op




Tags

newcastle collen persie marwijk uefa bellamy opmerkelijk strafzaak vooravond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave