Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Praag wil niets weten van complottheorie: 'probleem ligt niet bij UEFA, maar bij Feyenoord zelf'

7 maart 2015 06:56 - Telegraaf.nl

In De Telegraaf wijst KNVB voorzitter en UEFA bestuurslid Michael van Praag de complottheorieën over Feyenoord - AS Roma stevig van de hand. "Op verzoek van Gudde heb ik voor aanvang van dit seizoen navraag gedaan op de burelen van de UEFA. Ze lieten me een staatje zien en het beladen verleden van Feyenoord in Europa neemt mee dat ze onder verscherpte controle vallen. Platini of Van Praag bepalen dat niet."

Volgens Van Praag heeft Feyenoord de problemen zelf in de hand gewerkt. "Jammer dat Gudde weer een complot suggereerde, maar het probleem ligt niet bij de UEFA maar bij Feyenoord zelf." Wel zette hij vraagtekens bij de tweets van Sepp Blatter en Jerome Valcke over de gebeurtenissen. "Dit kwam niet uit de lucht vallen. Het is zo voor de FIFA-verkiezing op 29 mei geen toeval dat hun tweets een Europese wedstrijd met een Nederlandse club betrof. Een politieke tweet…?"

Meer op Telegraaf.nl




Tags

praag uefa complottheorie gudde tweets aanvang bestuurslid blatter burelen complot complottheorieen fifa jerome knvb lucht michael navraag platini roma sepp staatje telegraaf valcke verscherpte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.037 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda