Transparent
Inloggen
Sluiten

DJ Paul Elstak draait De Kuip warm voor Europese kraker

25 februari 2015 18:11 - Feyenoord.nl

Niemand minder dan DJ Paul Elstak maakt donderdagavond zijn opwachting in De Kuip, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. Zijn optreden enkele minuten voor de aftrap moet het legioen in optimale stemming brengen voor de kraker in de Europa League, die om 21.05 uur begint.

Elstak trad dit seizoen al eerder op voorafgaand aan een Europese wedstrijd van Feyenoord, namelijk op 27 november jl. tegen Sevilla FC. Het optreden van de populaire Rotterdamse DJ was toen een daverend succes, niet in de laatste plaats omdat vervolgens in een fantastische sfeer de houder van de Europa League werd verslagen.

De Kuip stroomt donderdagavond vol met ruim 40.000 supporters, waarmee het stadion volledig uitverkocht is. De toegangspoorten gaan eerder open dan gebruikelijk, namelijk twee uur voor aanvang van de wedstrijd. Feyenoord en AS Roma strijden vanaf 21.05 uur om een plaats in de achtste finales van de Europa League.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

elstak kuip kraker roma aanvang aftrap daverend houder legioen optimale opwachting sevilla toegangspoorten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.143 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola breedte carranza dtk geertruida gimenez hamberg hancko jong kloese koeman koopmeiners middenveldert mls moussa oranje persie praag priske slot smal sobat socrates stengs sterkhouders timber ueda wieffer yoda