Transparent
Inloggen
Sluiten

Donderdag geen treinverkeer tussen Den Haag en Schiedam

25 februari 2015 10:23

Feyenoord speelt donderdag om 21.05 uur tegen A.S. Roma. De wedstrijd in het kader van de Europa League zal gespeeld worden in een uitverkocht stadion. Evenals bij de thuiswedstrijd tegen Excelsior moeten bezoekers reizend met de trein tussen Den Haag en Rotterdam rekening houden met een vertraging en/of een omleiding.
Treinreizigers
Voor het project Spoorzone Delft voert ProRail grootschalige werkzaamheden uit rondom station Delft. Het nieuwe ondergrondse station Delft wordt aangesloten op het bestaande spoornetwerk. Om deze vernieuwingen mogelijk te maken en om dit werk goed en veilig uit te kunnen voeren, is er van zondag 22 t/m vrijdag 27 februari geen treinverkeer mogelijk op het traject Schiedam Centrum - Den Haag Hollands Spoor (HS) / Den Haag Centraal. Op dit traject rijden NS-bussen in plaats van treinen:

Reisalternatieven
* Tussen Schiedam Centrum - Delft - Den Haag HS en tussen Delft Zuid en Delft rijden NS-Snelbussen.
* Tussen Delft - Rijswijk - Den Haag Moerwijk - Den Haag HS - Den Haag Centraal rijden NS-Stopbussen.
* Rotterdam Centraal - Den Haag Centraal: je kunt met de trein omreizen via Gouda.
* Delft - Den Haag HS: je kunt gebruikmaken van HTM-lijn 1.
De vertrektijden van de treinen zijn kort van te voren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail)

Geen pendeltreinen
In verband met de werkzaamheden rond de spoortunnel in Delft verloopt ook het spoorverkeer in de regio Rijnmond anders dan normaal. Zo rijden er geen pendeltreinen tussen R’dam Centraal en station De Kuip en vice versa. Normaal worden deze treinen wel ingezet in geval van een wedstrijd in het stadion. Omdat dit nu niet kan, maken reguliere treinen vanuit Dordrecht en Rotterdam Centraal een extra stop op station Stadion. Supporters kunnen ook reizen met metro en tram van RET.

Gratis reizen met RET
Feyenoord-supporters kunnen ook donderdag drie uur voor en na de thuiswedstrijd tegen AS Roma gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen. Als er een verlenging of zelfs penalty’s komen, dan zet de RET extra trams en metro’s in om supporters alsnog thuis te brengen. De laatste trams vertrekken rond 00.30 uur vanaf De Kuip naar station Beurs.

Vanaf station Beurs vertrekt rond 01.00 uur in elke richting één extra metro naar de eindpunten.
Lijn A: Beurs – Binnenhof
Lijn B: Beurs – Nesselande
Lijn C: Beurs – De Akkers (via lijn C)
Lijn C: Beurs – De Terp
Lijn D: Beurs – de Akkers (via lijn D)
Lijn E: Beurs – Den Haag

Meer informatie kun je vinden op www.ret.nl/Feyenoord.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.
Tags

delft beurs ret station kuip schiedam treinen metro treinverkeer akkers beverwaard buslijnen parkeren pendeltreinen prorail roma trams trein vertoon actuele bergsmaweg binnenhof dam dordrecht edo eindpunten excelsior gouda hollands htm kader moerwijk nederland nesselande omleiding omreizen ondergrondse parkeerterrein project reisalternatieven reizend rijnmond rijswijk seizoenkaart snelbussen spoor spoornetwerk spoortunnel spoorverkeer spoorzone stopbussen terp tramlijn treinreizigers vananaarbeter verlenging verloopt vernieuwingen vertraging vertrektijden vervoer wedstrijdkaart wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola breedte carranza dtk geertruida gimenez hamberg hancko jong kloese koeman koopmeiners luts middenveldert mls oranje persie praag priske slot smal sobat socrates stengs sterkhouders timber ueda wieffer yoda