Opnieuw gelijkspel voor AS Roma

23 februari 2015 18:36 - Feyenoord.nl

Feyenoords aanstaande tegenstander AS Roma heeft zondag voor de derde wedstrijd op rij een gelijkspel geboekt. Op bezoek bij Hellas Verona kwamen de Romeinen halverwege de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Francesco Totti, maar de thuisploeg maakte nog voor rust gelijk. Daarmee was ook direct de eindstand bepaald: 1-1.

Omdat Juventus afgelopen vrijdag met 2-1 te sterk was voor Atlanta Bergamo, zag AS Roma de achterstand op de koploper in de Serie A opnieuw groeien. Het gaat tussen de twee ploegen bedraagt inmiddels negen punten.