Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord herstelt zich van 0-2 achterstand: 3-2 tegen Excelsior

22 februari 2015 18:36

Feyenoord is met de schrik vrijgekomen in de eigen Kuip. Na een 0-2 achterstand wist Feyenoord uiteindelijk met 3-2 te winnen. Kazim, Toornstra en Immers zorgden voor de treffers nadat Excelsior al in de 50ste minuut met tien man kwam te staan.

Feyenoord domineerde de eerste helft, maar het was Excelsior wist wel raad met Feyenoord in de De Kuip. Eerst was het Van Weert die, weliswaar in buitenspelpositie, ongehinderd mocht binnenschieten. Vervolgens kon hij vrijstaand ook de 0-2 binnenkoppen. Feyenoord leek een ontluisterende middag tegemoet te gaan.

In de tweede helft kantelde een moment de wedstrijd. Mattheij kreeg rood vanwege hands in het strafschopgebied. Kazim benutte vervolgens de penalty. Het gaf Feyenoord het geloof dat de ploeg erop en erover kon. Met tien man was Excelsior niet bestand tegen de druk van Feyenoord. Eerst was het invaller Toornstra met de gelijkmaker alvorens Immer de winnende kon binnenkoppen.
Tags

excelsior binnenkoppen kazim kuip toornstra bestand binnenschieten buitenspelpositie domineerde hands immer mattheij ongehinderd ontluisterende schrik vrijgekomen vrijstaand weert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad conteh destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment