Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onaangenaam verrast door eenzijdig wijzigen regeling door politie Rome

18 februari 2015 22:10 - Feyenoord.nl

Feyenoord is woensdag onaangenaam verrast door een eenzijdig besluit van de politie van Rome om de vooraf met Feyenoord afgestemde regeling, voor Feyenoord-supporters die de uitwedstrijd tegen AS Roma bezoeken, te wijzigen. Feyenoord heeft woensdagmiddag te horen gekregen van de Romeinse politie dat supporters hun vooraf aangekochte voucher voor de wedstrijd donderdag moeten omwisselen bij het opstappunt voor de pendelbussen naar het stadion, in plaats van bij het stadion zelf zoals vooraf was afgesproken. De mededeling van de politie komt vooral onverwacht, omdat Feyenoord zich vanaf begin januari heel zorgvuldig heeft voorbereid op deze wedstrijd en de afspraken die zijn gemaakt met AS Roma en de politie ook schriftelijk bevestigd heeft gekregen.
Feyenoord heeft woensdag hevig tegen dit plotselinge besluit geprotesteerd en hierbij aangegeven dat de aanhangers van onze club vooraf al uitgebreid zijn geïnformeerd over de eerder vastgestelde regeling. De politie houdt desondanks vast aan hun besluit, waardoor Feyenoord geen andere keuze heeft dan hierin mee te gaan.

Verder hebben de lokale autoriteiten besloten dat eenieder donderdag in staat wordt gesteld om een kaart te kopen voor AS Roma – Feyenoord, waaronder ook voor het bezoekersvak. Dit terwijl Feyenoord vooraf verplicht werd om de kaarten voor dit vak geregistreerd te verkopen. Bovendien heeft de club vanaf de start van het overleg met AS Roma en de autoriteiten erop aangedrongen om de volledige capaciteit van het bezoekersvak te kunnen verkopen. Dit aantal is uiteindelijk gelimiteerd op 5000 kaarten, terwijl het bezoekersvak van het Stadio Olimpico een capaciteit heeft van circa 5800 plaatsen.

Feyenoord treedt donderdag opnieuw in overleg met de autoriteiten en zal dan nogmaals in verweer gaan tegen de voorgenomen beslissingen. Indien deze dan onveranderd doorgevoerd zullen worden, heeft de club geen andere mogelijkheid dan hierin mee te gaan.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

regeling roma bezoekersvak eenzijdig onaangenaam rome capaciteit aangekochte aanhangers afgestemde circa eenieder gelimiteerd geprotesteerd hevig olimpico onveranderd onverwacht opstappunt pendelbussen plotselinge romeinse schriftelijk stadio vastgestelde verweer voorgenomen voucher

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico brighton context dordrecht exitclausule geertruida girona hancko hendriks ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid marktwaarde milan minteh montevideo nederland newcastle priske psg rodriguez slot trauner wieffer willykment yoda