Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach AS Roma: 'spelers staan te trappelen om te knokken en te rennen als gekken'

18 februari 2015 18:13 - VI.nl

Rudi Garcia, coach van AS Roma, sprak tijdens de persconferentie van de Italianen tegen dat de Europa League voor de club van ondergeschikt belang is aan de competitie. "Zoals ik al heb gezegd, we geven in beide competities het maximale. We moeten ervaring opdoen in Europa, we moeten naam maken. In de competitie strijden we het hele jaar om ons te kwalificeren voor Europees voetbal."

Garcia zegt al verder te kijken dan plaatsing via de competitie voor de Champions League. "Natuurlijk hoop je op de Champions League, maar om de uitgangspositie van Roma te verbeteren moeten we presteren in Europa. Ons doel is daarom ons te kwalificeren voor de volgende ronde. Morgen is daarvoor de eerste mogelijkheid. De spelers staan te trappelen om te knokken en te rennen als gekken. We willen ver komen in de Europa League, we weten dat we een goede ploeg hebben."

Meer: VI.nl

Meer op VI.nl




Tags

roma gekken trappelen garcia italianen rudi uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game hancko kloese kraaij krabbendam lien liverpool nha schreuder slot stengs tai thao timber tin truc yoda