Feyenoord 2e in poule; Dynamo verslaat Newcastle

18 september 2002 20:09

Verslaggever: K

Feyenoord staat door het 1-1 gelijkspel in De Kuip tegen Juventus, via een schitterende vrije trap van Pierre van Hooijdonk, op de tweede plaats in de poule. (Voor een wedstrijdverslag zie rechts op de voorpagina van deze site). Feyenoord bleef daardoor opnieuw ongeslagen in de Kuip tegen een Italiaanse tegenstander, een opmerkelijk record. Ook is Feyenoord nu 13 Europese wedstrijden op rij ongeslagen. De andere wedstrijd in de poule tussen Dynamo kiev en newcastle United eindigde in een ietwat verrassende 2-0 overwinning voor het gehavende Dynamo Kiev. Shatskikh scoorde in de 17e minuut, Khatskevich besliste in de 62ste minuut de wedstrijd voor de Oekrainers.