Transparent
Inloggen
Sluiten

Sprockel verhuist naar Excelsior

18 september 2002 14:35

Verslaggever: K

De jonge centrale verdediger Civard Sprockel verhuist naar Excelsior. Bij Feyenoord kwam hij niet aan spelen toe, waardoor hij in overleg met Feyenoord besloot de overstap naar Excelsior te maken. In het Rotterdams Dagblad laat Van Marwijk weten dat de overstap los staat van de terugkeer van Olfers naar Feyenoord. Vanwege een financieel conflict zal Olfers niet meer voor Excelsior uitkomen en weer bij Jong Feyenoord gaan spelen.

Sprockel is om die reden niet meer beschikbaar voor het 'favoriete elftal' van de Feyenoord fans. Indien jij hem in dat elftal hebt staan, tref je op die plek nu een opengevallen plaats aan en kan je daar een andere speler van Feyenoord plaatsen.

Meer op




Tags

excelsior sprockel olfers civard jong marwijk opengevallen rotterdams tref

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.492 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda