Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat tiental van Cambuur: 2-1

8 februari 2015 14:30

Feyenoord heeft de drie punten in De Kuip gehouden. Na een 2-0 voorsprong voor Feyenoord en een rode kaart voor Cambuur na een uur spelen, maakten de Friezen het uiteindelijk nog spannend.

Feyenoord speelde een behoorlijke eerste helft. De ploeg had een overwicht en stak defensief goed in elkaar. Twee flipperkastmomenten zorgden voor de 1-0 en 2-0 van de Rotterdammers. Vlak voor rust was El Ahmadi die na diverse pogingen op doel van ploeggenoten de 1-0 kon binnenschieten. Vlak na rust was het Kazim die de bal als laatst aanraakte voor de 2-0. Clasie had vlak daarvoor nog de lat geraakt.

Nadat Cambuur vervolgens met tien man kwam te staan door een rode kaart voor Ogbeche leek de zege binnen voor Feyenoord. Niets was echter minder waar. De Friezen wisten met tien man nog de aansluitingstreffer te maken via Barto. Daardoor bleef het duel het laatste half uur onnodig spannend.




Tags

cambuur aanraakte ahmadi barto binnenschieten clasie flipperkastmomenten kazim kuip ogbeche

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment