Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie: 'eerst met beide benen op de grond komen'

4 februari 2015 21:16

Aanvoerder Jordy Clasie liet na afloop weten dat de zege vooral de ploeg zelf te wijten is. "We zijn 'gekild' op onze eigen fouten," zo gaf hij aan voor de camera van Fox Sports. "Ik denk dat er in de eerste helft heel weinig aan de hand was. Ze hadden een schot op de paal, maar verder hadden wij de controle. Wij bepaalden het tempo van de wedstrijd, al was dat niet te hoog. Maar er was heel weinig aan de hand. Door de 1-1 vlak voor rust, komen zij terug in de wedstrijd. Dat hebben wij aan onszelf te wijten. Met name door de slordigheid bij hun counters hebben we vandaag verloren."

"Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was te groot. Toen verloren we veel meer duels en waren we steeds een stapje te laat. Dat ons spel veel energie kost mag geen excuus zijn voor deze tweede helft. Toen was het gewoon niet goed genoeg."

De kansen op de tweede plaats hebben door de nederlaag ene nieuw knauw gekregen. "Over de tweede plaats moeten we nu niet praten. Dan zul je zulke wedstrijden moeten winnen. Je moet gewoon van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. En zorgen dat we onze punten halen. We moeten nu eerst met beide beentjes op de grond komen en niet gaan praten over de ranglijst."
Tags

clasie beentjes bepaalden counters excuus fox gekild knauw slordigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.603 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment