Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rutten stelt sportieve eisen voor contractverlenging, wil zekerheid over blijven bepalende spelers'

28 januari 2015 22:15

Volgens Voetbal International kan het niet anders dat de sportieve eisen van Fred Rutten de oorzaak zijn van het vooralsnog uitblijven van contractverlenging. Volgens ingewijden zou de coach onder andere zekerheid willen over het aanblijven van diverse bepalende spelers komende zomer. Hij zou binnen de club een boycot willen van eventuele verkoop van spelers als El Ahmadi, Vermeer, Toornstra, Van Beek en Kongolo. 'Daarbij zal hij ongetwijfeld eisen zijn selectie naar eigen inzicht te mogen versterken en wellicht veranderingen in zijn technische staf', zo stelt het voetbalblad.

Rutten zou zich intern heel hard opstellen om de vrije hand te krijgen. Afgelopen zomer kreeg hij Danko Lazovic niet van de club maar Kazim. El Ahmadi en Wilkshire kwamen wel op zijn voorspraak, maar van Boulahrouz zou hij dan weer niets hebben afgeweten. De coach zou zijn gestegen status willen gebruiken om voor het komend jaar meer zeggenschap af te dwingen.




Tags

rutten bepalende ahmadi aanblijven afgeweten beek boulahrouz boycot danko ingewijden kazim kongolo lazovic toornstra vermeer voetbalblad wilkshire zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda