Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: 'heb nu alleen een klote gevoel'

25 januari 2015 14:54

Fred Rutten was na afloop voor de camera van Fox Sports duidelijk over zijn gevoelens. Feyenoord speelde goed, maar het gelijkspel was een enorme domper. "Hier houd je een 'klote gevoel' aan over. Dat is gewoon zo. Iedereen heeft een uitstekend Feyenoord gezien. Maar uiteindelijk gaat het om drie punten pakken. Natuurlijk kunnen we met dit spel verder. Als je in een grote uitwedstrijd de tegenstander de wil op kan leggen, dan biedt dat potentie. Maar ik heb nu alleen een 'kl-gevoel'."

"Ik moet dit nu eerst verwerken en 24 uur rouwen. Vanavond ga ik naar het oosten. In de auto zakt dit misschien een beetje."
Tags

rutten fox oosten rouwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave