Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: GA Eagles huurt Verhoek tot einde van het seizoen

22 januari 2015 09:51 - GA Eagles

Wesley Verhoek komt de rest van het seizoen Go Ahead Eagles versterken, zo bevestigen Feyenoord en Go Ahead Eagles De Deventer club huurt Verhoek (geboren op 25 september 1986) van Feyenoord. De rechtsbuiten maakte vanaf 2004 furore bij ADO Den Haag, vertrok in 2011 naar FC Twente en komt vanaf 2012/2013 uit voor de Rotterdammers.

Verhoek is blij met de kans: "De motivatie naar Go Ahead Eagles te gaan, komt voort uit de speelminuten die ik krijg en het vertrouwen dat trainer Foeke Booy in mij uitsprak. De gesprekken met hem en voorzitter Edwin Lugt gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel. Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken."

Verhoek weet wat er gevraagd wordt: "De doelstelling is duidelijk: erin blijven met Go Ahead. Een club met een heel fanatieke aanhang, erg leuk om daarvoor te gaan voetballen, een mooi podium. Ik wil het dolgraag laten zien, barst van de ambitie."

Trainer Foeke Booy: "Dit is heel goed nieuws voor ons. Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk. Wesley is zo'n speler. Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij."

Meer op GA Eagles




Tags

verhoek eagles ado booy foeke aanhang baasje barst deventer eredivisie extravert fanatieke flanken furore harmonie lugt meegewerkt motivatie specialist twente uitsprak voeding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer