Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Beek: Koeman was mijn voorbeeld

17 januari 2015 06:59 - De Telegraaf

Sven van Beek is niet meer weg te denken in het eerste elftal van Feyenoord. Na slechts een jaar zitten er al een reeks scouts op de tribune van Europese clubs om hem te volgen. De verdediger stelt in De Telegraaf veel te danken te hebben aan Ronald Koeman. "Hij riep me vaak bij zich. Nam situaties met mij door, we trainden op de opbouw van achteruit en op de crosspass. Toen Stefan de Vrij op een zeker moment met kritiek te maken kreeg, wees de trainer mij erop hoe ik daarvan zou kunnen leren en wat ik anders zou moeten doen. Wijze lessen, goed voor mijn ontwikkeling.”

Koeman was een van de grote voorbeelden van Van Beek. "Het moment waarop ik op een dag in januari voor het eerst bij het eerste het trainingsveld opkwam, hij daar stond en ook nog tegen mij begon te praten, vond ik geweldig. Hij haalde me er steeds vaker bij en liet me ook makkelijk invallen als er even aanleiding was. Daardoor groeide mijn zelfvertrouwen."

Meer: De Telegraaf

Meer op De Telegraaf




Tags

beek koeman telegraaf crosspass danken opbouw opkwam stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda