Transparent
Inloggen
Sluiten

Felle partijspelen in aanloop naar competitiehervatting

14 januari 2015 20:24 - Feyenoord.nl

Met een grotendeels fitte selectie bereidt Feyenoord zich voor op de hervatting van de competitie. In de aanloop naar de eerste officiële wedstrijd na de winterstop van aanstaande zondag tegen FC Twente begroette trainer Fred Rutten woensdagochtend in totaal 22 spelers op Varkenoord. De van een liesblessure herstellende Elvis Manu ontbrak op het trainingsveld.

Evenals een dag eerder verscheen een groot deel van de selectie warm aangekleed op het veld, wat alles te maken had met de kou en de felle wind op het trainingscomplex. Desondanks zullen de spelers het niet lang koud hebben gehad, aangezien Rutten de groep flink aan het werk zette. Eerst gebeurde dat middels diverse pass- en trapoefeningen, waarbij ook werd afgerond op doel. Later verhuisde de groep naar het naastliggende trainingsveld, om daar de oefensessie af te sluiten met een serie partijspelen.

Voor de partijspelen verdeelde Rutten zijn selectie in drie verschillende teams, die het om beurten tegen elkaar opnamen. Wat onder meer opviel was de gretigheid die er bij alle spelers vanaf spatte, terwijl binnen de lijnen bovendien felle duels en diverse fraaie doelpunten waren te bewonderen. Het team dat even geen deel kon nemen aan de partijspelen, kon zich tussendoor bezighouden met conditionele oefeningen.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

partijspelen rutten competitiehervatting aangekleed begroette bereidt beurten bezighouden conditionele elvis fraaie gretigheid herstellende kou liesblessure middels naastliggende oefensessie spatte trapoefeningen twente varkenoord verdeelde wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt black carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber transferbeleid wieffer yoda