Transparent
Inloggen
Sluiten

Pools gerucht: transfer Dudek rond

9 mei 2000 21:22

Verslaggever: RvN

Uit Polen kwam vanmiddag bij ons het bericht binnen dat de transfer Jerzy Dudek naar Manchester United afgerond zou zijn. In Poolse media wordt Dudek geciteerd zeggende dat Feyenoord binnen een week een mededeling zou doen over de toekomst van hemzelf. Op basis van bronnen rondom de keeper zijn de Polen ervan overtuigd dat de keeper naar Engeland vertrekt.

Wij hebben geprobeerd bovenstaand bericht bevestigd te krijgen, maar vooralsnog kan niemand commentaar geven. In hoeverre dit bericht op waarheid berust is ons dan ook vooralsnog onbekend.

Wel is bekend dat manchester United al het gehele jaar de Poolse keeper van Feyenoord volgt en in hem een van de mogelijke opvolgers ziet voor de keeperspositie van Manchester United.

Meer op
Tags

dudek polen berust bovenstaand engeland jerzy keeperspositie waarheid zeggende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer