Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-selectie terug op Varkenoord

13 januari 2015 16:55 - Feyenoord.nl

Feyenoord is dinsdagmiddag teruggekeerd op de eigen trainingsvelden op Varkenoord. Nadat de ploeg van trainer Fred Rutten de afgelopen week de trainingen in het zonnige Dubai afwerkte, waren veel Feyenoorders terug in Nederland weer dik ingepakt vanwege de winterse omstandigheden met veel wind en regen.

In voorbereiding op de hervatting van de competitie, aanstaande zondag tegen FC Twente, kon Rutten rekenen op grotendeels dezelfde spelers die afgelopen week ook present waren in Dubai. Wel ontbraken de talenten Jari Schuurman, Bart Nieuwkoop en Kamil Miazek die deze week weer aansluiten bij hun eigen ploeg. Dinsdagochtend werkten zij weer hun eerste training af met Feyenoord A1.

Voor de groep was de training van dinsdagmiddag een ideale gelegenheid om weer te wennen aan de Nederlandse omstandigheden, met veel pass- en bewegingsvormen. Hiervoor werd de groep voor een groot deel van de training opgesplitst, waarbij Jean-Paul van Gastel en Patrick Lodewijks het ene deel van de selectie voor hun rekening namen en Giovanni van Bronckhorst en Patrick Greveraars de tweede groep onder hun hoede hadden.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

varkenoord dubai rutten afwerkte bewegingsvormen bronckhorst gastel greveraars hoede ingepakt jari kamil lodewijks miazek nederland nieuwkoop present regen schuurman twente wind winterse zonnige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai timber trai willykment woerts yoda