Transparent
Inloggen
Sluiten

Verzoek Supportersvereniging om supporter Willem Vaandrager zondag te herdenken

12 januari 2015 19:06 - Supportersvereniging

Op Eerste Kerstdag, tijdens zijn vakantie in Zwitserland, is overleden Willem Vaandrager. Hij mocht slechts 44 jaar worden. Willem was een groot aanhanger van Feyenoord en bezocht met familie Kaal de thuiswedstrijden van Feyenoord op vak V. Woensdag 7 januari was zijn laatste tocht langs zijn geliefde Feyenoord Stadion met een haag van fakkels.

Familie en vrienden van Willem bezoeken zondag Feyenoord-FC Twente. In de welbekende 12e minuut herdenken zij Willem, hopelijk met steun van zoveel mogelijk supporters. Ook zijn vrouw en zoons zullen daarbij aanwezig zijn. Namens hen bij voorbaat dank.

Indien Feyenoord punten verloor dan was Willem's weekend niet zijn weekend. Een Nederlands elftal met ''veel'' Ajaxieden werd door hem niet naar gekeken. Willem groeide op in Rhoon en was voor veel inwoners een bekende dan wel vriend. Iedereen kende hem wel via een of ander netwerk, verenigingsleven of uit het sociale leven. Want hij was bovenal een genieter die het leven "leefde" en met iedereen wel een band had. Hij was altijd open, joviaal, vol humor en oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van de mensen om hem heen en daardoor een graag geziene gast.

Daarnaast was hij actief en sociaal betrokken bij zijn "serviceclub" Tafelronde 154 Rhoon waar hij tal van activiteiten organiseerde om fondsen te werven voor hun goede doelen. En ook hier onderhield hij met zijn sociale en communicatieve vaardigheden vele intensieve kontakten met zijn Nederlandse Tafelvrienden alsmede buitenlandse Tafelbroeders.
De laatste tijd had hij het wielrennen opgepakt. Samen met een paar Tafelvrienden trainen om uiteindelijk een krachtmeting te voltooien voor het goede doel : deelname aan de Alpe d'Huzes van 5 juni 2014 met zijn team 010Cycling. Ook dit jaar stond dat weer op zijn programma en hij was daarvoor al volop in training - helaas werd zijn laatste trainingsrit hem daarbij fataal en stopte het hart, dat voor zovelen in zijn omgeving klopte, er mee..
Willem laat een grote leegte achter zowel bij zijn gezin, familie en vrienden.

Meer op Supportersvereniging




Tags

vaandrager rhoon supportersvereniging tafelvrienden aanhanger ajaxieden alpe communicatieve cycling fakkels fataal geliefde genieter geziene humor huzes inwoners joviaal kaal kerstdag kontakten krachtmeting leegte onderhield serviceclub tafelbroeders tafelronde tal tocht trainingsrit twente vaardigheden verenigingsleven voltooien wee welbekende wielrennen zoons zovelen zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki