Feyenoord speelt met 1-1 gelijk tegen FC Bunyodkor

8 januari 2015 13:25
Feyenoord heeft het oefenduel in Dubai tegen FC Bunyodkor met 1-1 gelijkgespeeld. De ploeg uit Oezbekistan kwam vlak voor rust op voorsprong. Halverwege de tweede helft was het Tonny Vilhena die voor de gelijkmaker zorgde. In de slotfase kregen Gafurov en Boulahrouz direct rood. De eerste na een grove charge op Achahbar. In het tumult erna kreeg ook Boulahrouz rood. Lange tijd was er weinig te beleven voor beide doelen. pas in de laatste fase ontstond er wat vuurwerk met open kansen voor beide doelen, het raken van het houtwerk en twee rode rode kaarten. Wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

Scoreverloop: 44’ 0-1 Urunboev 64’ 1-1 Vilhena Scheidsrechter: Al Balushi Geel: Clasie (Feyenoord), Juraboev (FC Bunyodkor) Rood: Gafurov (FC Bunyodkor), Boulahrouz (Feyenoord) Opstelling Feyenoord eerste helft: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Kazims, Boëtius. Opstelling Feyenoord 2e helft: Mulder; Karsdorp, Boulahrouz, Mathijsen, Woudenberg; Clasie (66’ Dammers), Immers (72' Schuurman), Vilhena; Toornstra, Te Vrede en Basaçikoglu.