[CL tegenstanders] Juve en Dynamo Kiev winnen beiden met maar liefst 8-0

13 september 2002 11:20

Verslaggever: K

Zowel Juventus als Dynamo Kiev, beiden tegenstanders van Feyenoord in de Champions League, wisten hun wedstrijd met maar liefst 8-0 winnend af te sluiten. Juventus, volgende week de eerste tegenstander, versloeg in ene vriendschappelijke wedstrijd Biellese met 0-8 door doelpunten van Del Piero (2), Di Vaio (2), Salas, Davids, Zalayeta en Tudor.

Opstelling Juventus:
eerste helft: Buffon, Thuram, Iuliano, Montero, Emiliano Moretti, Camoranesi, Tacchinardi, Baiocco, Nedved, Del Piero, Di Vaio.

tweede helft: Chimenti, Cassani (30? Paro), Ferrara, Fresi, Birindelli, Zenoni, Tudor, Davids, Zambrotta, Salas, Zalayeta.

Dynamo Kiev vesloeg thuis voor de competitie het zwakke Vorskla met maar liefst 8-0. Voor Dynamo Kiev scoorden Leandro (2), Shatskikh (2), Rincon (2), Cernat en Melaschenko.