Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: 'met deze visie gaan we zeker kampioen worden, misschien wel op korte termijn'

28 december 2014 22:16

Fred Rutten laat in een groot eindejaarsinterview met RTV Rijnmond weten dat het er goed uitziet voor Feyenoord. "We ontwikkelen nu een speelwijze die ten gunste komt van de toekomst van Feyenoord. Je hebt de mix van vechten en voetballen nodig om kampioen te worden. Daar zijn we heel erg in ontwikkeld. Als dat de visie is van Feyenoord dan gaat dat ook lukken. Misschien wel op korte termijn."

De coach wil de titelstrijd voor dit seizoen nog niet opgeven. "In alle realiteit is dat misschien wel waar, maar het seizoen is absoluut nog niet afgelopen. Laat mij deze keer maar niet helemaal in de realiteit van het leven staan."

"Iedereen weet wat daar de oorzaken van zijn. We moesten een heel nieuw team opbouwen. Ik heb altijd gezegd dat voor mij op 1 september het seizoen begint, hoewel dat heel vervelend is voor de supporters. Sindsdien hebben we veel progressie gemaakt. In de laatste wedstrijden voor de winterstop speelden maar twee spelers die vorig seizoen ook speelden. Dat is een hele goede ontwikkeling."

Meer: RTV Rijnmond




Tags

rutten rijnmond eindejaarsinterview gunste opbouwen opgeven titelstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda