Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bezet Top Vier Speler van het Jaar Klassement VI halverwege het seizoen

22 december 2014 21:08

Halverwege het seizoen heeft Feyenoord de volledige Top Vier in handen van het Speler van het Jaar klassement van Voetbal International. Karim El Ahmadi gaat aan de leiding. Aanvoerder Jordy Clasie volgt op de tweede plaats, voor Kenneth Vermeer en Jens Toornstra.

In de verkiezing van De telegraaf staan Clasie en Vermeer op een gedeelde zevende plaats. Wijnaldum gaat daar aan de leiding, voor Vejinovic. Bij het Algemeen Dagblad staat Clasie derde. El Ahmadi staat vijfde, Vermeer zesde en Van Beek zevende. Kongolo volgt op de negende plaats. Daar staan Wijnaldum en Saymak gezamenlijk bovenaan.




Tags

clasie klassement vermeer ahmadi wijnaldum beek karim kongolo saymak telegraaf toornstra vejinovic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.354 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda