Transparent
Inloggen
Sluiten

Kazim schiet Feyenoord naar zege in Breda: 0-1

21 december 2014 16:22

Feyenoord heeft de laatste wedstrijd van 2014 winnend weten af te sluiten. In een matige wedstrijd trok Feyenoord uit in Breda met 0-1 aan het langste eind. Kazim was de matchwinnaar door het enige doelpunt na een half uur spelen.

In een weinig verheffende eerste helft kon Feyenoord nauwelijks kansen creëerden. Tegenstander NAC probeerde met vechtvoetbal Feyenoord van zich af te houden. De thuisclub hield lang stand. Falkenburg trof zelfs doel, maar deed dat uit buitenspelpositie. Na een half uur spelen was het dan toch raak voor Feyenoord. Kazim liep goed door en wist uit een moeilijke positie knap binnen te schuiven.

Ook in de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Er was weinig te genieten in Breda. In het laatste kwartier ging NAC opportunistisch spelen en drukte het Feyenoord terug. Kenneth Vermeer redde zijn ploeg uitstekend op een kopbal van Perica. Feyenoord kon de druk uiteindelijk weerstaan en sleepte de belangrijke drie punten over de meet.




Tags

kazim nac buitenspelpositie creeerden falkenburg langste matchwinnaar meet perica spelbeeld thuisclub vechtvoetbal verheffende vermeer weerstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.432 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki