Transparent
Inloggen
Sluiten

Song ook op de tribune wereldnieuws; Vlaggen Zuid-Korea verkeerd om in De Kuip (foto's)

11 september 2002 15:16

Verslaggever: K

In tegenstelling tot Pardo en Bombarda was er voor de Koreaan Song nog geen debuut weggelegd in De Kuip. Koreaanse media speculeren nu over een debuut in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap op 21 september. Er mag dan nog geen debuut in hebben gezeten, het feit dat Song aanwezig was bij Feyenoord-Excelsior leek wel wereldnieuws in Zuid-Korea. De kranten raakten er niet over uitgesproken (zie o.a. foto's I, II en III).

Opmerkelijk is dat diverse media berichten over het feit dat Feyenoord bekend staat om haar lelijke voetballers en dat Song wat dat betreft uitstekend in het team zal passen.

Veel aandacht is er in de Koreaanse media ook voor de verrichtingen van Song op de training (zie fotos I, II en III), zijn gesloten vriendschap met die andere Aziaat van Feyenoord, Shinji Ono (zie foto's I en II) ?n de komst van ??n van zijn beste voetbalvrienden naar Nederland. Waarschijnlijk zal zijn vriend Kim in december dezelfde weg volgen, alleen dan naar PSV voor een bedrag van naar verluidt 4 miljoen dollar, vergelijkbaar aan het bedrag dat Feyenoord voor Song betaalde.

Ook de populariteit van Song bij het Feyenoord publiek wordt uitgebreid besproken. De media zijn blij verrast te zien dat zelfs verschillende Nederlandse fans al met Koreaanse vlaggen naar het stadion komen. All??n, ze houden de vlag op zijn kop (zie foto I en II). Een tip: rood hoort boven !

Meer op




Tags

song foto korea kuip vlaggen wereldnieuws aziaat bombarda excelsior fotos graafschap kim koreaan lelijke nederland ono opmerkelijk pardo populariteit shinji tip vlag voetbalvrienden vriendschap weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda