Clasie: 'kinderachtig, hoe we het weggeven'

17 december 2014 23:15

Jordy Clasie kon het na afloop niet geloven dat zijn ploeg alsnog verloor in het Philips Stadion. In de 89ste minuut kwam Feyenoord langszij. Maar in de 93ste minuut gaf Feyenoord het alsnog wel. Feyenoord had een corner in blessuretijd, maar deed dat slecht en zag PSV via de counter alsnog op 4-3 komen. 'Je hebt notabene zelf een corner. Dat was heel kinderachtig hoe we dat weggaven,' zo wa hij nors voor de camera van Fox Sports.

Na een goede eerste helft kon de ploeg in de tweede helft hetzelfde niet meer brengen. 'Het pijpje was leeg na de 3-2. Dat kon je wel zien. We hadden niet de kracht meer om echt kansen te creëren. Als je hem dan toch maakt, mag je hem nooit weggeven.'