Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitblinkende Pardo en Bombarda maken debuut met doelpunt

10 september 2002 21:02

Verslaggever: K

De Chileen Sebasti?n Pardo heeft vanavond zijn debuut gemaakt voor Feyenoord. De middenvelder, die voor Feyenoord van Universidad de Chile gehuurd wordt, kwam na 37 minuten in het veld voor Lurling. De Brabander speelde matig op de linkerflank en moest het een aantal malen ontgelden. Zo leidde hij o.a. de tegengoal van Excelsior in door balverlies. Van Marwijk besloot daarop de Chileen warm te laten lopen en hij mocht uiteindelijk nog voor rust zijn debuut maken bij een 2-1 voorsprong voor Feyenoord.

In de tweede helft beloonde de Chileen dat vertrouwen door uit een assist van Buffel de bal op uitstekende wijze binnen te schieten achter keeper Malkowski van Excelsior. De Chileen speelde een uitstekende wedstrijd en toonde aan over een perfecte balcontrole te beschikken. Pardo klopte nadrukkelijk op de deur en een basisplaats lijkt dan ook niet ver weg voor de Chileen. Het enige probleem is dat hij vanaf links naar binnen trekt en het daarbij in het centrum wel erg druk wordt.

19 minuten voor tijd bracht Bert van Marwijk ook de tweede debutant in het veld. De Argentijn Bombarda mocht invallen voor rechtsback Gyan. De Argentijn wist in de allerlaatste seconde van de wedstrijd zijn doelpunt mee te pikken en zo ook zijn debuut met een gouden randje te omlijsten.

Meer op




Tags

chileen pardo bombarda excelsior marwijk uitblinkende balcontrole balverlies beloonde brabander buffel chile gyan linkerflank lurling malen malkowski omlijsten ontgelden sebasti universidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.407 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda