Transparent
Inloggen
Sluiten

Song heeft nog enige tijd nodig

9 september 2002 09:26

Verslaggever: K

De Koreaan Song begint zich na zijn komst eind vorige week langzaamaan te settelen in Rotterdam. Naar verwachting zal hij vandaag zijn intrek kunnen nemen in zijn eigen appartement met zijn broer en schoonzus. Hij wordt daarbij geholpen door zijn fanclub de Songhwa Club (Song in Nederland) welke tot nu toe bestaat uit in Nederland wonende Koreanen. Zo spoedig mogelijk zal hij zowel les in Engels als in Nederlands krijgen om zich verstaanbaar te kunnen maken.

Uit de tests die hij de afgelopen dagen afwerkte, blijkt dat hij nog wel even te gaan heeft voordat hij geheel wedstrijdfit is, al was zijn conditie beter dan die van de Argentijn Bombarda die de testen ook afwerkte. Dat neemt niet weg dat Van Marwijk er eventueel voor zou kunnen kiezen om de Koreaan als hart onder de riem alvast een invalbeurtje te gunnen tegen Excelsior. De verwachting is echter dat dat nog even op zich laat wachten.

Meer op
Tags

song afwerkte koreaan nederland bombarda conditie excelsior fanclub gunnen intrek invalbeurtje koreanen les marwijk riem schoonzus settelen songhwa tests wonende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs trauner veerman wieffer wijnaldum