Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in Luik gesteund door vol uitvak

9 december 2014 21:36 - Feyenoord.nl

Feyenoord speelt aanstaande donderdag haar laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen het Belgische Standard Luik. Door winst op Sevilla FC is Feyenoord al geplaatst voor de knock-out fase van het Europa League toernooi. Desondanks zal de ploeg van Fred Rutten een goed resultaat nastreven, want bij winst op Standard Luik blijft Feyenoord groepshoofd van poule G en krijgt daarmee een geplaatste status voor de volgende ronde.

Feyenoord weet zich wederom verzekerd van de sportieve steun van het legioen. In het bezoekersvak van Standard Luik nemen 1.400 Feyenoord-supporters plaats. De club spreekt dan ook haar waardering hiervoor uit en hoopt dat de uitwedstrijd zonder wangedrag verloopt.

Gezien de eerdere gebeurtenissen in De Kuip is Feyenoord er alles aan gelegen dat de eigen supporters wederom de club positief uitdragen. Waarnemers van de UEFA zullen in het Luikse Stade Maurice Dufrasne toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onrechtmatigheden of onwenselijk gedrag van de eigen supporters.

De wedstrijd van aanstaande donderdag zal in een half gevuld stadion worden gespeeld. Feyenoord verwacht dat er voor donderdag in Luik een noodbevel zal gelden. Het buiten de bus-combiregeling afreizen naar Luik wordt dan ook nadrukkelijk afgeraden.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

luik standard uitvak afgeraden bezoekersvak combiregeling dufrasne groepshoofd groepswedstrijd kuip legioen luikse maurice nastreven noodbevel onrechtmatigheden onwenselijk rutten schromen sevilla stade uefa uitdragen verloopt waarnemers wangedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.182 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave