Transparent
Inloggen
Sluiten

Kazim: 'mooi om op te jagen'

8 december 2014 06:38

Er wordt heel veel gezegd over Kazim, maar de spits zegt dat het allemaal langs hem heengaat. Hij stelt dat hij zichzelf toch niet kan veranderen, dus dat iedereen het er maar mee heeft te doen hoe hij is. "Ik kan wel zeggen, ik wacht de hele wedstrijd in de ’box’ en ik doe verder niks om mijn krachten voor die ene actie te sparen, maar zo’n spits ben ik niet", aldus de spits in De Telegraaf.

"Ik wil vechten voor mijn elftal. Het maakt me echt niet uit wie er scoort, ik ben een heel ander type spits. We stonden met 5-1 voor en ik was nog steeds als een dolle de keeper van Excelsior aan het afjagen. Die keeper riep opeens tegen mij: ’Yo, doe eens relaxed man, je staat 5-1 voor!’ Maar zo ben ik, ik ga gewoon door. Bij welke stand ook."

"Het is mooier om te jagen op de club die voor je staat dan dat anderen op ons jagen. Zolang we dicht in de buurt blijven is alles mogelijk. De enige druk die wij voelen is die van onze eigen fans, omdat die al zo lang op het kampioenschap moeten wachten. Qua fans is dit voor mij nog steeds de grootste club van Nederland."




Tags

jagen kazim afjagen box dolle excelsior heengaat krachten nederland relaxed sparen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki