Transparent
Inloggen
Sluiten

Kazim: 'Guidetti en Pelle hebben het geweldig gedaan, maar geen prijs gepakt'

7 december 2014 18:10 - Metro

Kazim laat tegenover Metro weten niet zoveel te kunnen met de continue vergelijkingen met Guidetti en Pelle. "Ik spreek en lees geen Nederlands, dus wat in de kranten staat krijg ik niet mee. Ik word er alleen mee geconfronteerd in interviews zoals nu, maar thuis leef ik volledig in mijn eigen wereld."

De vergelijkingen leidden er wel voor dat hij na zijn doelpunt de technische staf ging bedanken. "Wellicht staat de coach onder druk, omdat ik een tijdje niet scoorde. Misschien klopt het niet wat ik zeg, maar het zou kunnen. Daarom liep ik even naar hem toe, ik ben hem dankbaar dat hij me gewoon opstelt. Iedereen blijft maar praten over Graziano Pellè en John Guidetti, blablabla. Zij hebben het geweldig gedaan, maar Feyenoord heeft al een tijdje geen prijs gewonnen. Voor mij is het belangrijker dat Feyenoord kampioen wordt, dan dat ik doelpunten maak."

Meer van Kazim: Metro

Meer op Metro
Tags

guidetti kazim pelle metro vergelijkingen blablabla continue graziano leef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.755 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment