Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut Song tegen Excelsior?

7 september 2002 16:35

Verslaggever: K

Het is nog steeds niet duidelijk of Chong-gug Song zijn debuut zal maken tegen Excelsior. De technische staf wil de Koreaan de tijd geven aan het voetbal van Feyenoord te laten wennen. Het zou echter logisch zijn om de Koreaan voor eigen publiek te laten debuteren. Als het aan de Feyenoord fans ligt, wordt Song de nieuwe rechtsback. Een opvallende overgrote meerderheid van maar liefst 69,5% van de Feyenoord fans ziet de Koreaan als beste rechtsback van Feyenoord, zo bleek uit de Poll op Feyenoord Netwerk. Emerton en Collen kunnen met beiden 10,7% op nog iets meer stemmen rekenen dan Gyan (8,5%).

De opmerkelijke grote uitslag in het voordeel van Song in deze poll werd in een artikel in een Koreaanse krant uitgebreid beschreven (bij publicatie van het artikel op donderdag ging het nog om een tussenstand, Song had toen 57% van de stemmen).

Meer op




Tags

song excelsior koreaan poll chong collen emerton gug gyan overgrote

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda