Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - Sevilla bij RTL7, Leo Driessen de commentator

26 november 2014 07:38

Ook de vijfde ronde van de Europa League is op donderdag 27 november live te zien bij RTL 7. Als Feyenoord en PSV willen overwinteren in Europa is het van belang om in de een-na-laatste speelronde van de groepsfase punten te pakken. Beide clubs staan momenteel op een mooie twee plek in de groep en zijn, als ze deze tweede plek weten te behouden, verzekerd van de volgende ronde. In de studio zit presentator Wilfred Genee met Johan Derksen en Wim Kieft voor de wedstrijdanalyses.

Feyenoord treedt om 19.00 uur aan tegen de koploper in de groep, Sevilla. De Rotterdammers hebben de laatste zeven wedstrijden gewonnen. Om uitzicht te houden op de volgende ronde moeten Feyenoord minimaal gelijk te spelen. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij Feyenoord – Sevilla.




Tags

sevilla driessen leo commentator derksen genee kieft presentator uitzicht verzorgt wedstrijdanalyses wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.339 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda