Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: drie punten op dit moment het belangrijkste

22 november 2014 22:46

Na een moeizame wedstrijd sloeg Feyenoord in de slotfase alsnog toe, tot opluchting van Feyenoord coach Fred Rutten. "De drie punten zijn op dit moment het belangrijkste", aldus Rutten tegenover Feyenoord.nl.

"We begonnen de wedstrijd met een goede drive. In het eerste half uur heb ik veel goede dingen gezien, terwijl ook de amusementswaarde goed was. We kregen verschillende mogelijkheden voor rust, maar maakten voor het doel de verkeerde keuzes."

De tweede helft was het spel van Feyenoord minder aantrekkelijk, mede doordat het tempo omlaag ging. "We hebben wel eens mooiere wedstrijden gespeeld. Toch zijn we ook na rust blijven voetballen. Het wachten was op het breekpunt, dat kwam nu pas na de tachtigste minuut. Het was prettiger geweest als dat breekpunt iets eerder was gekomen, maar het belangrijkste is dat we vandaag gewonnen hebben."




Tags

rutten breekpunt amusementswaarde prettiger tachtigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave