Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord opnieuw 'Meest Onmisbare voetbalclub'

14 november 2014 09:36 - Feyenoord.nl

De Nederlandse bevolking heeft Feyenoord voor het tweede jaar op rij verkozen als meest onmisbare voetbalclub in het land. Dat blijkt uit een grootscheeps onderzoek van de EURIB, het Europees instituut voor merken, naar de onmisbaarheid van merken. Het onderzoeksinstituut van de Erasmus Universiteit bevestigt dat Feyenoord net als in 2013 nu opnieuw is verkozen tot winnaar in de categorie voetbalclubs. Het onderzoek concentreerde zich niet alleen op voetbalclubs, maar ook op onder meer consumentengoederen, dienstverleners en goede doelen.

Feyenoord bezet de 197ste (vorig jaar: 209) plek op de lijst van 1.446 onmisbare merken, die wordt aangevoerd door HEMA, BOL.com en Kruidvat. AH, iDeal, Google, NOS journaal, Ikea, Buienradar.nl en Lidl zijn de andere namen in de Top 10. Feyenoord is de hoogst genoteerde voetbalclub in de lijst en heeft een onmisbaarheidsscore van 25 procent. De club wordt gevolgd door Ajax (22%), PSV (16%) en FC Twente (11%).

bekijk het hele overzicht van Meest Onmisbare Merken van nederland

Meer op Feyenoord.nl




Tags

onmisbare voetbalclubs aangevoerd bevolking bol buienradar concentreerde consumentengoederen dienstverleners erasmus eurib genoteerde google grootscheeps hema ideal ikea instituut journaal kruidvat lidl nederland nos onderzoeksinstituut onmisbaarheid onmisbaarheidsscore twente universiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg