Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord doet goede zaken in Leeuwarden: 0-1

26 oktober 2014 14:24

Feyenoord is in de vooraf enigszins gevreesde uitwedstrijd op het kunstgras van Cambuur uitstekend overeind gebleven. Na de zware wedstrijd en trip naar Kroatië won de ploeg tactisch uitstekend spelend met 0-1 bij Cambuur.

Feyenoord speelde tactisch geconcentreerd op het voor Feyenoord vreemde kunstgras van Cambuur. De ploeg kwam daardoor weinig in de problemen tegen de nummer drie van de ranglijst. Een keer was Cambuur dichtbij, met een katachtige redding voorkwam Kenneth Vermeer dat Feyenoord op achterstand kwam. Vervolgens wist Feyenoord wel te scoren. Met een schitterende pass zette Clasie Toornstra vrij. Die trof bij zijn inzet de keeper, maar uit de rebound kon hij alsnog scoren.

In de tweede helft had Feyenoord meer moeite om het te belopen. De ploeg bleef echter zeer geconcentreerd en kwam daarom nauwelijks in de problemen. De ploeg liet daarmee zien grote stappen gemaakt te hebben, hetgeen zelfvertrouwen moet geven voor de nabije toekomst.




Tags

cambuur geconcentreerd belopen clasie gevreesde katachtige kroatie rebound spelend toornstra vermeer voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki