Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief geen huldiging in Rotterdam bij winst Super Cup

29 augustus 2002 22:38

Verslaggever: K

Hoewel al gemeld was dat er geen huldiging plaats zou vinden bij winst van de Super Cup hoopten veel fans wellicht tegen beter weten in dat er toch iets waar zou zijn van de geruchten dat er nog naar een geschikte locatie gezocht zou worden. Vandaag maakten Feyenoord en de gemeente Rotterdam aan al die hoop een einde door een verklaring uit te geven waarin stond te lzen dat er definitief geen huldiging zal zijn in Rotterdam indien Feyenoord de Europese Super Cup, toch de hoogste prijs in Europa, binnen zou weten te slepen.

Een huldiging op de Coolsingel is niet mogelijk omdat het Stadhuis momenteel wordt verbouwd. De voetbalclub Feyenoord, politie en de gemeente Rotterdam constateren gezamenlijk dat er geen beschikbare alternatieve locaties zijn. Het gaat hierbij om locaties die de mogelijkheid bieden om voor het te verwachten aantal bezoekers een aantrekkelijke, feestelijke, ordelijke en veilige huldiging te organiseren.

Aangezien niet op een verantwoorde wijze kan worden gehuldigd, hebben de drie partijen besloten af te zien van een huldiging.

Meer op




Tags

huldiging gemeente locaties aantrekkelijke coolsingel feestelijke locatie lzen ordelijke stadhuis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda