Transparent
Inloggen
Sluiten

Verdiende maar kleine zege Feyenoord op Heracles: 2-1

18 oktober 2014 21:39

Feyenoord heeft een verdiende maar onnodig kleine zege behaald op hekkensluiter. Tegen Heracles werd het in De Kuip 2-1 na een 2-0 voorsprong bij rust. Door de kleine voorsprong bleef het tot het einde spannend.

Feyenoord begon goed en stond binnen 20 minuten op een 2-0 voorsprong. Nadat de eerste kansen werden gemist, was het Manutelli die Feyenoord hoogstpersoonlijk op een 2-0 voorsprong zette. Met zijn eerste eredivisie-doelpunten voor Feyenoord was hij opnieuw belangrijk. Eerst kreeg hij bij een diepe bal van Wilkshire de ruimte van Te Wierik om door te gaan en de 1-0 binnen te schieten. Nadat twee verdedigers elkaar in de weg liepen mocht Manu ook uithalen voor de 2-0.

In de tweede helft zakte Feyenoord weg. De ploeg kon het niet opbrengen om echt door te drukken. Heracles kwam daardoor terug in de wedstrijd. Nadat Wilkshire Tannane had neergelegd mocht Heracles een penalty nemen. Na vijf gestopte penalties op rij moest Vermeer zich gewonnen geven tegen Veldmate. De aansluitingstreffer was een wake-up call voor de Rotterdammers. Feyenoord zette een tandje bij en kon daardoor voorkomen dat Heracles alsnog voor een stunt kon zorgen.




Tags

heracles wilkshire eredivisie hekkensluiter hoogstpersoonlijk kuip manutelli penalties tandje tannane uithalen veldmate vermeer wake

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda