Transparent
Inloggen
Sluiten

[Super Cup] Van Marwijk: 'Feyenoord kan gaan stunten'

29 augustus 2002 17:57

Verslaggever: K

Naast alle aandacht voor de Champions League loting in Monaco was de selectie van Van marwijk natuurlijk ook zelf in Monaco, in voorbereiding op het duel van vrijdagavond (20.45 uur) om de Europese Super Cup tegen Real Madrid. Om 19.30 uur wordt er in Stade Louis II getraind, vanmiddag was er al de persconferentie. Bert van Marwijk liet weten er alles aan gaan doen om de prestigieuze beker naar Rotterdam te halen. 'Incidenteel kan Feyenoord stunten tegen de Europese topteams, dat hebben we wel bewezen' aldus Van Marwijk.

Nog steeds twijfelt Van Marwijk enigszins over de vraag hoe serieus Real Madrid de strijd om de Super Cup neemt. 'Ik hoop dat ze het sterkst mogelijke team opstellen' aldus Van Marwijk. Zelf neemt hij de wedstrijd uiterst serieus aangezien je de kans om de Europese Super Cup te winnen wellicht nooit meer krijgt. Het bestuur van Real Madrid dacht datzelfde en wil nu eindelijk die enige ontbrekende Cup toevoegen aan haar prijzenkast.

Meer op




Tags

marwijk madrid monaco bestuur incidenteel prijzenkast stade sterkst twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave