Transparent
Inloggen
Sluiten

Europese boetes dit seizoen al opgelopen tot 50.000 euro; Feyenoord vraagt fans zich te gedragen

1 oktober 2014 14:03 - Feyenoord.nl

Feyenoord hoopt dat de thuiswedstrijd tegen Stdanrd Luik zonder enige wanklank verloopt, zo meldt de club op de officiële website. Want op hoge boetes of sancties van de UEFA zit niemand te wachten. Na de thuiswedstrijd tegen FC Zorya Luhansk in de play-off ronde ontving Feyenoord, net als na thuiswedstrijd tegen Besiktas JK, wederom van de UEFA een geldboete vanwege het afsteken van vuurwerk op de tribunes. De boete bedroeg 5.000,- euro, waarmee het totaal aan geldboetes van de UEFA dit seizoen al is opgelopen tot 50.000,- euro. Dit is onnodig en schadelijk voor de club.

Daarom doet Feyenoord wederom een dringend beroep op alle supporters om geen fakkels, rookpotten of ander (knal)vuurwerk mee te nemen en/of af te steken. Het afsteken van vuurwerk is niet alleen verboden, het kan ook levensgevaarlijke situaties voor medesupporters opleveren. Ook niet toegestaan zijn: het tonen van spandoeken met anti-UEFA of -FIFA uitlatingen, het zingen van kwetsende of racistische spreekkoren en het gooien van voorwerpen richting het veld.

Waarnemers van de UEFA zullen in het stadion toezien op het gedrag van alle aanwezige supporters en niet schromen om de club verantwoordelijk te stellen voor onwenselijk gedrag. Toon je emoties dan ook met een Feyenoord-hart en steun de club op sportieve wijze zoals alleen het legioen dat kan!

Meer op Feyenoord.nl
Tags

uefa vuurwerk anti bedroeg beroep besiktas fifa knal kwetsende legioen levensgevaarlijke luhansk luik medesupporters onwenselijk racistische rookpotten sancties schadelijk schromen spreekkoren stdanrd verboden verloopt waarnemers wanklank zorya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.603 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment