Transparent
Inloggen
Sluiten

International Swaziland (Supersport) op stage bij Feyenoord

28 augustus 2002 21:37

Verslaggever: K

Het samenwerkingsverband met Supersport zou naast marketingsuccessen (zo worden alle wedstrijden van Feyenoord door de sportzender Supersport live uitgezonden in Afrika) ook haar eerste sportieve succes op kunnen leveren. In september zal Dennis Masina opnieuw op stage komen bij Feyenoord. De Rotterdammers waren zeer tevreden over zijn optreden op het jeugdtoernooi in mei. Als hij de tweede stage in september naar tevredenheid afwerkt zal hij een contract van naar verluidt 5 jaar kunnen verwachten. Dat zou in ieder geval niet voor de winterstop kunnen gebeuren aangezien de transfermarkt op 31 augustus sluit.

Een eerdere komst van Masina naar Feyenoord werd door zijn club Supersport tegengehouden. De club wilde hem per se tot september houden voor de wedstrijden om de Zuid-Afrikaanse Top Eight Cup. De 20-jarige oud Masina is al bijna 4 jaar international voor zijn land Swaziland. Masina kan zowel als spits als als aanvallende middenvelder goed uit de voeten.

Meer op




Tags

supersport masina stage swaziland afrika jeugdtoernooi marketingsuccessen samenwerkingsverband sportzender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda