Transparent
Inloggen
Sluiten

Wederopstanding Feyenoord met 0-4 zege

27 september 2014 22:32

Feyenoord heeft zich met een 0-4 zege op de Eagles gerevancheerd voor de bekernederlaag van afgelopen donderdag. De wedstrijd groeide uit tot een wederopstanding van de ploeg. Feyenoord speelde een overtuigende wedstrijd, op de 0-4 was dan ook niets af te dingen.

Feyenoord was dit keer vanaf het begin scherp. De ploeg had direct de controle over de wedstrijd. Het duurde alleen geruime tijd voordat het zichzelf ruimte wist te creëren voorin. Na een half uur werd een pass op Immers door Wijnaldum in eigen doel getikt. Daarmee kwam de ploeg van Rutten makkelijk op voorsprong. Vervolgens tekende Toornstra uit een voorzet van Manu nog voor rust voor de 0-2 en zijn eerste doelpunt in Feyenoord shirt.

Na rust had Feyenoord geen enkel probleem met de thuisclub. Kazim zette Feyenoord met een pegel in de kruising op 0-3. In de slotfase gaf de niet zelfzuchtige Manu aan invaller Te Vrede de gelegenheid om de 0-4 binnen te tikken. Daarmee kreeg de ploeg de ruime zege die het verdiende.




Tags

wederopstanding bekernederlaag eagles gerevancheerd getikt kazim kruising pegel rutten thuisclub toornstra vrede wijnaldum zelfzuchtige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda