Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Rangers doet bod op Konterman

8 mei 2000 16:56 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: N

Glasgow Rangers, de club van de Nederlandse coach Dick Advocaat, heeft vandaag een bod van 12 miljoen gedaan op verdediger Konterman, zo meldt het Rotterdams Dagblad. . Het bedrag lijkt niet voldoende om de verdediger ook daadwerkelijk over te nemen, maar de Schotse club lijkt bereid om te onderhandelen over de transfersom van de verdediger. Feyenoord heeft een bedrag van 20 miljoen gulden in het hoofd voor de overname van de international die nog tot 2002 onder contract staat.

Vorig jaar stond Konterman al in de belangstelling van Real Madrid, die overgang ketste op het laatste moment af. Konterman zelf is bereid te vertrekken als de clubs eruit komen.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

konterman rangers advocaat glasgow gulden madrid overname rotterdams

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc wehave wieffer yoda