Transparent
Inloggen
Sluiten

Afketsen transfer Pinilla tegenvaller voor Pardo

27 augustus 2002 18:27

Verslaggever: K

Voor ??n Feyenoorder was de keuze voor de voor hem onbekende Bombarda een tegenvaller. De Chileen Pardo was ervan overtuigd dat de oud ploeggenoot van Universidad de Chile Pinilla naar Feyenoord zou komen. Hij was er al op ingesteld dat ze samen in ??n huis zouden trekken. Door het afketsen van de transfer van Emerton bleek Pinilla echter te duur. De teleurgestelde middenvelder Sebasti?n Pardo liet weten dat volgens hem Pinilla niet lang genoeg de kans had gehad zich te bewijzen op de stage in Rotterdam. 'Anders had hij zeker indruk gemaakt en had Feyenoord hem wel aangetrokken. Voor een club als Feyenoord mag die transfersom het probleem niet zijn'.

De Chileen zit vanavond in spanning voor de televisie om te zien of zijn nieuwe ploeggenoten de Champions League bereiken, waarin hij vervolgens wel zou mogen meespelen. 'Ik ben er zeker van dat ze de Champions League bereiken' aldus Pardo, die er naar uitkeek om zijn kunsten eindelijk op het hoogste niveau voor de Feyenoord fans zouden mogen vertonen.

En met de discussies over de linkshalfplaats waar zowel Lurling als Van Persie onder vuur ligt, zou Pardo gezien zijn laatste optredens nog wel eens een kans kunnen gaan maken.

Meer op




Tags

pardo pinilla afketsen chileen bombarda chile emerton kunsten linkshalfplaats lurling onbekende optredens persie sebasti stage teleurgestelde uitkeek universidad vertonen vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda